Ben jij vroeger wel eens naar een concert geweest of wezen vliegen, waar je een uitgeprint ticket voor moest meenemen om te tonen bij de ingang? Dát is inmiddels verleden tijd, want meer en meer bedrijven en organisaties werken met een digitale bezoekersregistratie. Dit houdt in dat je het printproces over kunt slaan, omdat je slechts de toegestuurde QR-code hoeft te laten zien. Deze wordt door de medewerker gescand, waarna je door kunt lopen naar de concertzaal of het vliegtuig. Niet alleen is dit proces vele malen efficiënter dan het printen van je ticket, maar ook is het hygiënischer en veilig. Ben jij benieuwd hoe je aan de slag kunt gaan met het realiseren van een digitale receptie? Ga dan snel naar de website van DigiReceptie of lees snel verder hoe de digitale bezoekersregistratie in zijn werk gaat!

Aanmelden voor je bezoek met een QR-code

Ga jij binnenkort met het vliegtuig op vakantie of wil je een bezoekje brengen aan je oudoom of oma in het verzorgingstehuis? Dan is de kans groot dat je je digitaal moet aanmelden voor je vlucht of bezoek. Deze bezoekersregistratie is heel eenvoudig met DigiReceptie, omdat de bezoeker zich eenvoudig kan aanmelden voor een tijdslot of vlucht in het portaal van DigiReceptie. De receptionisten van jouw organisatie zullen deze afspraak vervolgens bevestigen, waarna er automatisch een bevestigingsmail naar de bezoeker gestuurd wordt. Deze mail kan geheel op eigen wijze vormgegeven worden door jouw organisatie, waardoor het contact met de bezoeker contactloos maar persoonlijk zal zijn. In deze bevestigingsmail wordt een QR-code gestuurd, die de bezoeker voorafgaand aan het bezoek moet laten scannen. Zo weet jouw organisatie dat de bezoeker is gearriveerd en klaar is voor het bezoek of vertrek!

Ben jij geïnteresseerd? Ga snel naar de website van DigiReceptie voor meer informatie over de werking van de digitale receptie.